OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk vi endelig en liten smak av sommeren.. Herregud så sykt dårlig og weird vær det har vært i det siste. Egentlig føler jeg meg ikke klar for sommer i det hele tatt, fordi jeg ikke har så mye sommerklær, og det lille jeg har føler jeg meg ikke komfortabel i lenger. Har en skikkelig stygg periode nå, altså jeg føler meg dritt, så orker ikke være med på så mye bilder fortia. Meeen brått har jeg perioder hvor jeg føler meg jævlig fin, så det går bra.

Vi har så klart vært ute i dag for å nyte været, så aller først var vi en liten tur og tok et par bilder ved en skole, som kommer etterhvert. SÅÅÅÅ gikk vi på Manis for å spise noe digg, og det var så digg det. Diggere enn diggest. Bare se på burgeren min, det er faktisk en av de beste burgerne jeg har spist, så jeg var fornøyd. Nå i kveld bestemte vi oss for å ta en liten joggetur faktisk, fordi vi måtte få ut litt frustrasjon!! Nettet hjemmet er så sykt ræva, at vi faller ut hele tiden, og det holder på å klikke for oss minst en gang om dagen. Vi endte opp med en ganske lang gåtur isteden, og der møtte vi på ganske mange dyr faktisk, hahah.

Hahaha jeg leer, det ser ut som at jeg faktisk er en dverg på det bildet herBare kicksparka en jævlig plagsom flue.. Jeg SVELGA faktisk TO fluer på veien :( De bare fløy inn da jeg trakk pusten, så jeg brakk meg skikkelig, haha. Er ikke bare bare å være på tur i villmarka. Men tilbake til dyra. Vi gikk brått forbi et jordet hvor det var maange kuer. Jeg moooa på dem, så kom det en gående mot oss. Brått kommer hele gjengen og bare står der og glaner på oss. Vi satt på andrea bocelli høyt, og da ble det heelt stille. Haha, kuer er så søte. Jaja, nå er det snart kvelden på meeg, så vi snakkes.


  0 kommentarer på "Liten smak av sommer"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits