Jeeeeeg har vært litt craaazey og gått til innkjøp av et nytt kamera jeg har hatt lyst på en god stund! Når vi skal kjøre ned til Spania føler jeg at jeg trenger et litt mindre kamera enn speilrefleksen, som jeg kan filme med, og som er veldig lett å ha med seg rundt. Jeg har sikla på det kameraet her lenge, og etter haugevis av googling og research bestemte jeg meg endelig, og bare klikka det hjem.. Det er så sykt kjedelig å kjøpte ting på nettet egentlig, fordi jeg vil så gjerne ha det med engang :( Ikke vente i hundre år (tre dager). MEN, nå har jeg endelig fått det!!!!

Kamera heter Olympus Pen E-PL8, og det er så veldig lekkkkkert. Det ser veldig retro ut, noe jeg digger. Tror jeg kommer til å bli mye flinkere til å ta med meg kamera ut når jeg skal ting nå, så lenge det er mye lettere å ha meg seg rundt i forhold til speilrefleksen. Jeg har fremdeles lyst til å ta litt "proffe" bilder etterhvert, så jeg tror jeg kommer til å spare opp til et bedre speilreflekshus også. Time will tell.

Her seru gojenta Isabelle som modell for kamera mitt, heh. Det er også ganske lett å bare ha det over brystet som en veske på en måte, og siden det er så fint i seg selv skal jeg prøve å ha det med meg rundt mye oftere! Jeg har ikke fått testa det så mye enda, så jeg er ikke heelt vant til det. Men so far er jeg ganske fornøyd! Man kan også kjøpe en del forskjellig tilbehør som kule vesker til den, kule remser i andre stoff osv osv, og man kan også bytte ut linsa! Det er en stor fordel syns jeg, for hvis jeg brått vil gå til innkjøp av en linse med større blendetall, kan jeg det æ gett! Må bare prioritere pengebruken litt, heh. Trenger jeg virkelig all verdens med utstyr? Seff gjør jeg det. Merker jeg er veldig glad i elektronikk egentlig, haha. Vi snakkes!


  4 kommentarer på "My new baby"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits