Haha når jeg satt meg ned for å lage innlegg nummer to, så oppdaga jeg at jeg faktisk ikke har så veldig mange bilder fra her i Kongsvinger i vinter/vår.. Starter med disse to bildene som er fra en dag i was feelin myself, foråsiresånn. Men uansett om ikke alle bildene er fra Kongsvinger, så er det jo fra det året som har vært nå. Innlegg som det her er vel typisk å lage ved årsskiftet, men jeg føler at jeg legger et liv bak meg nå, og starter et annet. Så for min del er det fint å mimre litt.

I år har jeg faktisk vært en del i Fredrikstad når det har skjedd ting. Det har vært påske, og da var jeg så heldig at jeg fikk fri nesten hele påskeferien! Da tro jeg til Fredrikstad for å feire bursdagen til Lena, som hadde utkledningsbursdag! Det var sykt gøy og koselig som alltid! Jeg er som vanlig veldig treg med å finne kostymer, så dagen før dro Anna og jeg til Sverige for å finne noe. Vi endte opp med å bli indianer og meksikaner, og jeg syns det var lættis at de hadde blond bart på butikken, så jeg gikk seff for den:De andre derimot, de var sykt kreative! Lena er utkledningsdronninga som jeg kaller ho, for ho har alltid ALLTID gjennomførte kostymer. Ho var Bell lissom, haha. Linn var også superkreativ med å være the hatter fra alice in wonderland, og ho vant så klart beste kostyme. Neste år skal jeg ha et superfett kostyme, sier jeg alltid. Men nå kommer jeg jo til å være i Spania på den tiden, så tror ikke det er så veldig viktig da. Selvom jeg vet at småbrødrene mine digger å kle seg ut, så kanskje jeg må for deres skyld, heh.

Resten av dagene i Fredrikstad brukte jeg sammen med familien, og gikk blandt annet tur med mamma, og spiste fårikål hos farmor. Jeg ELSKER fårikål, det er noe av det beste jeg vet. Syns faktisk kålen er det beste med det hele, og jeg skjønner ikke hvorfor mange ikke liker det. Håper virkelig farmor tar med litt når ho kommer på besøk til Spania. Apropo Spania, så var jeg jo der i mars, sammen med farmor! Vi var barnevakt da Pappa og Kata var på businesstrip:

Farmor visste faktisk ikke at jeg skulle komme! Det var snakk om det, men jeg sa til ho at jeg ikke fikk fri fra jobben, og lata som at det var skikkelig kjipt osv. Det hadde jo vært veldig kjipt så klart, om jeg ikke fikk fri. Men det fikk jeg altså, og dro ned dit i all hemmelighet. Alle andre visste det da, så det var veldig morsomt. Jeg lagde en film om det, som du kan se HER. Morsomt å se reaksjonen til farmor, hahah! Veldig glad jeg fikk det på film.For litt siden var det studentfest i Kongsvinger, som skjedde et par gater bortafor huset vårt! Jeg er jo ikke student lenger, men jeg har jo fremdeles studentkortet mitt, hehe. Så du kan vel si jeg brukte fake leg for å komme meg inn. Det var ikke verdens beste fest, men det var veldig gøy uansett. Isabelle og jeg har også gått et par turer rundt Bæreia, som er en veldig fin og lett tur! Den ene gangen kjøpte vi med oss kylling og loff, og bara kooosa oss uti ødemarka.Processed with VSCO with m3 preset

Ellers har jeg bare litt diverse bilder fra dagene mine. De består som regel av jobb, og ikke så mye annet nå for tiden. Jeg går som sagt bare rundt og tenker på at jeg skal flytte snart, så jeg prøver å bare nyte de siste dagene jeg har her nå. Høres ut som at jeg skal dø eller noe, men jeg bare vet at når jeg først flytter fra Kongsvinger, så tror jeg ikke at det er så stor sjanse for at jeg kommer tilbake igjen. Håper jeg blir invitert på fest eller noe da, av feks LENE<3 

Se Haakon, du er på bloggen jo!!! Grattis, det er noe å skrive på CV'en vel<3 I mai var det holmenkollstafetten i Oslo, og Telenor var så klart påmeldt med TO lag. Jeg meldte meg på helt i førsten da jeg starta på Telenor omtrent, fordi jeg hadde ikke lyst til å glipp av det. I senere tid fikk jeg vite at det var på en lørdag, OG at man kunne så klart være med uten å løpe også. Det visste jo ikke jeg, jeg trodde man måtte løpe for å være med.... Men pytt pytt tenkte jeg, nå kan jeg iallefall si at jeg har løpt i holmenkollstafetten.

Det var faktisk helt SYKT slitsomt!! Og det sier jeg som kun løp 500 meter.. Jeg hadde den siste etappa, så jeg måtte løpe inne på bislettstadioen. Det er et eller annet med det underlaget som er der as, fordi jeg følte at jeg ALDRI kom fremover, og at det var minst en dag med løping før jeg var fremme. Ble helt svimmel og kvalm da jeg var ferdig, så jeg måtte sette meg ned litt før jeg klarte å røre på meg igjen, haha. Det har har sikkert mest å gjøre med at jeg er i dårlig form da..Haha, Erland og Rasoul, to stk jeg er veldig glad jeg har blitt kjent med! Skulle ønske jeg hadde bilder med flere, som feks Gilbert og Caroline. Men uansett, jeg er skikkelig skikkelig glad for at jeg fikk jobben på Telenor, fordi jeg har hatt en veldig fin tid der. Det har som sagt gått veldig fort, og jeg kan nesten ikke tro at jeg ikke skal være der hver dag lenger. Det aller beste har vært alle kveldsvaktene, fordi da er alt mer rolig og man har mer tid til å snakke tull med andre.

Jeg er helt 100% sikker på at jeg har blitt en mer selvstendig person på det året her, selvom jeg egentlig følte at jeg var det fra før også. Overgangen fra å bo hjemme hos mamma, til å bo alene (med Isabelle) har gått ganske så sømløst. Ikke en eneste gang har jeg følt på at jeg faktisk har flytta ut hjemmefra, bortsett fra da jeg ikke klarte å bytte batteri i brannvarsleren.... Året i Kongsvinger har vært skikkelig bra, skikkelig kjedelig, skikkelig morsomt og ja, egentlig alt. Jeg ville ikke vært foruten! Nå venter som sagt både Fredrikstad og Spania på meg, så vi får se hvordan livet blir videre. 


  0 kommentarer på "Året i Kongsvinger #2"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits