OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde tenkt til å blogge om festen vi hadde på lørdag i går, men jeg orka seriøst ikke en dritt. Jeg bevega meg minimalt på hele dagen, og hadde så vidt kapasitet til å trykke på "Ser du fortsatt på?"-reminderen til netflix. Haha neida, det var ikke så ille, men off jeg har vært helt ferdig. Visste jo at det kom til å bli sånn, med tanke på at jeg drakk både fredag og lørdag. Meeen det var jo verdt det! Isabelle og jeg ordna velkomstdrink, også pynta vi litt ekstra med lys. Var kanskje litt i overkant, men man kan aldri få for mye koselys for min del. Som jeg har nevnt tidligere har vi ikke sofa lenger, så alle måtte sitte på puter rundt det lille stuebordet vårt, hahah. Men jeg syns det gjorde det ekstra koselig jeg, og det ble jo bedre plass enn det vi har hatt tidligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅåå! Vi hadde en kjempekoselig avslutningsfest med drita (heh) gode venner!! Det var litt trist når kvelden var over og vi sa hade til alle sammen, men det betyr jo bare at vi faktisk likær hverandre<3 Jeg ble inspirert av jobbfesten til å lage en kahoot, så alle sendte inn to-fem hemmeligheter/funfacts om seg selv på forhånd, også skulle alle gjette hvem hemmeligheten tilhørte! Det syns jeg var en skikkelig kul idè, og det var gøy selvom jeg og Isabelle så klart ikke kunne være med å spille selv. Jeg kom på andre plass på jobbfesten da, så fornøyd med det. Jeg kommer til å savne hele gjengen, og håper vi sees igjen en eller annen gang 😘


  1 kommentarer på "Den siste festen"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits