Heiiiii! I går var jeg som sagt på partey med kollegaene mine, og det var så sykt koooselig! Det gikk over alle forventninger, og jeg ble litt rørt av hvor mange som er "sure" på meg for at jeg skal dra derfra. Jeg ble nesten litt sur på meg selv, haha. Bedre jobbmiljø skal du lete lenge etter!!! Og jeg kommer til å savne alle sammen.. Nå som jeg sitter her i bakrusens helvete blir jeg nesten litt sentimental hahah, får lyst til å gi alle en klem akkkurat nå.

Uansett, jeg var ferdig på jobb kl.15, og fresa hjem for å ordne meg litt! Jeg hadde superdårlig tid, så jeg rakk bare å skifte og slenge på litt øyenskygge, mens Isabelle satt og barberte leggene mine! Syns det passær sæ med en #friendshipgoals her as. Haha, det var sykt snilt, og jeg sparte mye tid. Det skulle jo være sommertema, så jeg bestemte meg for å ha på sterke farger og blomsterkrans. Kransen droppa jeg så fort jeg kom på jobb da, ble bedre uten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi rakk å teste det nye kamera mitt før jeg skulle dra! Jeg har nemlig gått til innkjøp av et lite Olympus Pen kamera, som jeg tenkte jeg skulle vise senere. Akkurat nå er jeg bare skikkelig sliten etter i går, og jeg vurderer faktisk å legge meg til å sove litt til. Vi har jo invitert til fest hjemme hos oss I DAG som jeg nevnte tidligere, så det her blir en hard helg. Syns ikke det er like lett å dra en todagers lenger, men jeg fåre da til. Kommer bare til å være megasliten på søndag, men det orker jeg ikke tenke på nå. Hahah det jeg faaktisk tenker på nå, er hvor rare drømmer jeg har når jeg har drukket. Jeg drømte at jeg hadde kommet hjem fra fest, som jeg da gjorde i går, men at jeg var sååå borte at jeg ikke huska det. Så dagen etterpå fikk jeg video av folk som hadde hjulpet meg i badekaret helt naken og jeg lå der å sprika med bena og nei gud, jeg er glad det var en drøm.

Tok ikke med meg det nye kamera i går, men i dag som vi skal være hjemme skal jeg prøve å få tatt litt bilder. Vi snakkes!


  0 kommentarer på "Hard helg"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits