Hei! Forbered dere på et ganske så langt innlegg.

Nå som det nærmer seg slutten her i Kongsvinger, fikk jeg lyst til å lage et lite innlegg for å minnes året litt. Vi har jo faktisk bodd her i et helt år snart, og den tiden har gått så sinnsykt fort? Føles ikke ut som at det er så lenge siden at jeg lå i senga mi hjemme i Fredrikstad og grua meg litt til å flytte ut for aller første gang. Jeg ville faktisk ikke flytte i hele tatt jeg, fordi jeg hadde det så komfortabelt hjemme. MEN, jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, ikke i det hele tatt. Forandringer kan være vanskelig, men nå tror jeg det er veldig viktig. Det er sånn man utvikler seg og får pumpa litt ny livserfaring inn i årene. Mamma, Adrian, og mammaen og søstra til Isabelle hjalp oss dagen vi tok med alle tinga hit, takk gud for det. Etter den dagen var jeg hjemme i et par dager, mens Isabelle ble igjen i Vinger. Jeg ville som sagt utsette det så lenge som mulig, haha.

Isabelle hadde besøk av Mathilde frem til jeg kom, så ho slapp å være heeelt alene i en ny by. Da jeg kom opp hadde de pakka ut litt av klærne mine osv, og det satt jeg stor pris på, haha. Tror det var 9.august jeg flytta hit for godt. I førsten var jeg skikkelig usikker på hvordan jeg skulle innrede rommet mitt, men jeg visste at jeg kom til å endre på det etterhvert. Det første bildet er sånn så det ut i førsten, med drit stygge gardiner som hang der fra før, og andre bildet er sånn det ser ut nå:DCIM\100GOPRO\GOPR0262.JPG

Nå hadde vi et par dager før vi skulle starte på skolen, og jeg husker at vi begge var ganske nervøse. Vi kjente jo ingen her fra før, så det var ganske godt å ha hverandre. Jeg hadde ikke bil på den tia her, så vi hadde begge tatt med oss syklene! Første skoledag sykla vi nesten en time før vi skulle være der, bare så vi var sikre på at vi skulle komme i tide, hahah. Visste jo ikke helt hvor lang tid vi kom til å bruke på å sykle, selvom vi visste hvor skolen var da. Dette er første skoledag:

Rart å se hvor langt hår jeg hadde da. Litt senere dette året fikk jeg for meg at jeg skulle klippe meg ganske kort, noe jeg angrer bittelitt på i dag. Men det har blitt mye tjukkere og det ser mye sunnere ut nå som jeg har begynt å få tilbake lengden igjen. Skal vise det i et innlegg senere. Uansett, turen til skolen er egentlig ganske fin når det er sommer og grønt ute, og dagen på skolen var egentlig ganske kort. Dere vet hvordan første skoledag er, bare litt info og man får møte de andre osv. Vi møtte faktisk en annen jente fra Fredrikstad der også, som er to år yngre enn oss! Ja, jeg snakker om deg Pernille <3 <3 Dagene gikk, og vi måtte bare vende oss til hvordan det var å gå på skole igjen, etter et par år uten. Var heller ikke vandt til å stå opp tidlig hver eneste dag.

Nesten rett etter at vi starta var det kongsvingerdagene eller noe sånt, så da samla hele byen seg i sentrum for konserter og litt annet. CC cowboys spilte faktisk, og det var jo litt morsomt med tanke på at de lissom er litt fra Fredrikstad, hehe. Det var faktisk kjempe morsomt, og vi ble bedre kjent med jentene på skolen også. Karoline fra Moss, Pernille fra Fredrikstad og Michelle som er herfra var vi med. Haha, rart å tenke på at vi nesten ikke kjente hverandre på den tia. Vi bestilte oss en stor pizza HVER, haha snakk om sultne jenter. Vi tenkte som ekte studenter da vett, så vi tok med oss restene hjem.Processed with VSCO with b1 preset

Her ser vi Karoline har tatt dødsgrepet på Pernille, og når man først er i den situasjonen så ere ikke lett å komme seg ut ska jeg si dæ!! Haha, neida, se på de fiine jentene da. Blir litt vemodig å "dra" fra de, men tre av oss på bildet skal faktisk andre steder etter sommeren, så vi må jo få til å samles et av stedene en eller annen gang i sommer.Mamma har kommet et par ganger på besøk, og når ho gjorde det fikk vi oss en tur til Charlottenberg i Sverige for å hamstre inn litt mat. Vi hadde jo ikke egen bil. På vei til Charlottenberg ligger Montebello Camping, som vi så klaaart måtte kødde litt med så lenge vi kun hadde sett litt om det på tv, haha. Jeg så han unge fyren som "eier" stedet, eller som hvertfall ordner rundt på tv, og jeg ble nesten litt flau da jeg ikke turte å si hei. Hvis jeg blir starstruck av HAN, da kommer jeg til å dø om jeg noen gang møter feks The Weeknd eller noen ordentlig kjente da.

Vi hadde så klart en liten fadderuke her i Vinger, hvor det var forskjellig tema noen av dagene, blandt annet 80's som du ser på de to øverste her. Det hadde aldri vært en fadderuke her før, så vi var heldige som fikk oppleve det. Den var nok ikke like kul som de i Oslo og Trondheim osv, men det var uansett ganske morsomt at de faktisk hadde fått til noe. Det er bedre enn ingenting! Etterhvert begynte vi med det praktiske på skolen, hvor vi må ha på uniformer og skal lære hvordan man utøver sykepleie i praksis. Alle var litt barnslige da vi fikk utdelt underlivsmodeller ska jeg si deg (det var ikke bare meg okei!!):Etter å ha gått på skolen en stund merka jeg som jeg har sagt tidligere at jeg begynte å tvile på om jeg gikk på riktig studie. Det var veldig irriterende egentlig, fordi jeg ville lissom at det skulle være riktig, så lenge jeg hadde flytta til en ny by og gjort ganske mye for å kunne gå her. Så det lå i bakhuet mitt og surra hele tiden. Men i mellomtiden begynte jeg å tenkte på at jeg kanskje skulle skaffe meg en bil, fordi tanken på å sykle til skolen i full snøstorm frista ikke akkurat så veldig. Snille Michelle som bor i nærheten av oss har kjørt oss til skolen veldig mange ganger, men det kommer til et punkt hvor man føler seg litt masete og, haha. SÅÅÅ jeg tok alle sparepengene mine, fikk i tillegg god hjelp av pappa, og endelig endte jeg opp med min aller første kjerre:Her hadde jeg også klippa meg!! Jeg var kjempe fornøyd i førsten, fordi det var veldig deilig med kort hår. Men nå som sagt, nå vil jeg ha det langt igjen, haha. Langt hår er lissom litt mer meg føler jeg, men jeg skal bli mye flinkere til å klippe det litt oftere sånn at jeg holder det friskt og sunt. Under kommer litt bilder fra forskjellige fester som har vært gjennom året! Jeg har så sykt mange bilder fra fester, men mye av det egner seg lissom ikke på bloggen hahah. Men det har vært veldig morsomt hver eneste gang. Og selvom utelivet i Kongsvinger er ganske minimalt, med kun to utesteder (tre, men det ene er mer for litt eldre enn meg), så blir det jo hva man gjør det til! Og den gjengen vi har pleier alltid å lage god stemning når vi er sammen. 

Som dere vet, så bestemte jeg meg for å slutte på skolen. Hvis noen er gira på å lese bittelitt mer om det kan dere sjekke ut det innlegget HER. Uansett, jeg ville ikke flytte hjem med engang igjen, jeg hadde jo nettopp kommet hit. Nå som jeg ikke lenger ville få stipend fra lånekassa, måtte jeg jo skaffe meg en jobb! Jeg søkte på to stk, en på Pizzabakeren, og en på Telenor kundeservice bedrift. Jeg fikk begge to! Hahah. Først fikk jeg den på pizzabakeren, fordi Telenor var litt trege med å svare.... Så jeg jobba èn dag på pizzabakeren, som jeg forsåvidt ikke fikk betalt for, fordi det kun var en "prøvedag" som han kalte det, så da fikk jeg ikke dårlig samvittighet da jeg sa jeg hadde fått et bedre tilbud. Jeg er SÅ glad jeg fikk jobb på Telenor istedenfor, herregud. Den capsen de har på seg på pizzabakeren er ikke frivillig, hvis du trodde det..

Det her er gjengen jeg starta med. Haha, jeg syns jeg ser litt psycho ut på det bildet her, blikket mitt er bare helt tomt og vettskremt. Men det var jeg altså ikke, det var og ER, et superbra miljø på Telenor! Blitt litt glad i alle menneskene jeg har blitt kjent med der, så det kommer til å bli rart å ikke være med dem hver dag lenger. Tenker jeg avslutter innlegget her, så kommer det et til etterhvert, med flere bilder fra etter at jeg starta på Telenor. Det er faktisk et halvt år siden jeg starta der snart, og det er helt sjukt. Tia bare flyr av sted as, herregud. Etter at jeg ble 18 har tia bare gira opp til 6.gir og ligget i hundre og helvete.

Nå skal jeg lage meg litt mat før jeg bare skal slappe av og prøve å planlegge festen vi skal ha i helga. Det blir en litt hard helg tenker jeg, fordi i morgen er det sommerfest med Telenor, og på lørdag skal vi ha vår egen siste fest her i leiligheten. Vi har som sagt ikke sofa nå, så det blir gøy hahaha. Har skikkelig vondt i hodet i dag, så jeg er glad jeg laga det innlegget her for noen dager siden. Skal prøve å ta litt bilder i helga, fordi jeg har bestilt meg nytt kamera hihihih. Prekææs 💕


  1 kommentarer på "Året i Kongsvinger #1"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits