Hallaaa

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om iGlow vippeserumet jeg har brukt kjempe lenge nå! Jeg vet at det kan være litt vanskelig å tro på sånne ads på facebook, hvor man tror at det ikke er samme person på før og etterbildene osv. Har alltid tenkt at om jeg skal ta sånne bilder, så skal jeg ha med hele ansiktet så folk virkelig SER at det er meg, men til min store forskrekkelse så hadde jeg beskjært det "før" bildet, som jeg tok i fjor engang.. Så det dret seg. Men produktet er på ingen måte sponsa (som om jeg skulle blitt sponsa haha), jeg har betalt med mine egne penger etter at jeg bestemte meg for at det var verdt et forsøk. Vet ikke helt hva som hadde skjedd med vippene mine, de var bare helt fucka og korte og helt ut av min kontroll. Du kan jo bare se forskjellen:Hahaha det første bildet er jo bare helt jeeevlig. Men jeg var helt nødt til å ta bilde såpass langt nedenifra for å i det hele tatt få med vippene mine!! Du ser jo hvor på bærtur de var. Hadde mista flere og jeg følte meg bare rar når jeg sminka meg, haha. På etterbildet som jeg tok i dag har jeg på mascara, men det viser jo bare enda tydeligere hvor lange de faktisk har blitt. Førbildet var i fjor engang, ikke helt sikker på dato, men det tar litt tid før man får resultater. Ikke et år riktig nok, men kanskje 1-2 måneder før man begynner å føle seg fornøyd. Jeg brukte det hver dag i starten, men nå som jeg er ganske fornøyd med lengen bruker jeg det kanskje 2 ganger i uka, bare sånn for å opprettholde lengden.Vippene har også blitt mye tjukkere, og overrraskende nok har de blitt en god del bøyd også. Altså jeg har slutta å bruke vippetang, noe jeg var avhengig av før! Men en dag så bare tenkte jeg hm, kanskje vippetanga bare ødelegger vippene mine sakte men sikkert, trenger jeg den eeeegentlig? Og nei, det viste det seg at jeg ikke gjorde. Mamma og jeg kjørte en tur i helga, og brått bryter ho ut med at "heeerregud så lange vipper du har nå a!!", og ho trodde ikke på at det var mine vipper. Da jeg sa jeg ikke hadde vippa dem heller flippa ho nesten ut, hahah. Ho tok iallefall et par bilder, og jeg må innrømme at jeg ble litt overraska selv.

Som sagt, dette er bare for å tipse andre som vil ha lenger vipper, og ikke noe jeg bare kødder med. Jeg har ingen grunn til å laaate som at dette er meg, så du må nesten bare stole på at det er det!!! Syns aboslutt iGlow er et veldig godt produkt som holder det det lover. Eneste downsiden med det er at jeg føler at jeg har blitt litt mørkere på øyelokka, men det går kanskje bort litt gradvis som jeg avvenner meg produktet, i dunno. Det er iallefall verdt det! Er så sykt glad for at jeg slipper å ha falske vipper, fordi det er seriøst et mareritt. Kan jo ikke vaske seg ordentlig i ansiktet engang. Hatt det før, jeg tenker aldri igjen.iGlow, serumet for oss som ikke er født med naturlige lange fine vipper! Jeg linker ikke til produktet, u know where to find it! Kommer definitivt til å kjøpe ny når denne er tom. Den varer faktisk helt sykt lenge, fordi man trenger jo ikke så mye av gangen, bare en liten strek på hvert øyelokk. Håper noen som har vært ubesluttsomme på å kjøpe det fikk litt fart på sæ nå!


  3 kommentarer på "Mitt resultat med iGlow"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits