Ble litt inspirert av Isabelle til å lage et innlegg om planene mine for i sommer! Men så lenge jeg faktisk ikke har noen konkrete planer, tenkte jeg heller å dele litt mer fra hva jeg gjorde ifjor sommer, haha. Så overskriften juger vel litt (sorry as). Denne sommeren har jeg selv valgt å ha HELT åpen, nettopp fordi jeg fyker av sted til Spania rett etter den. Det jeg håper på er vel egentlig en ganske spontan sommer med mange sene sommerkvelder. Føler jeg har nevnt my love for sene sommerkvelder litt vel mange ganger, men hallo det er jo noe av det beste som fins. Jeg tror kanskje Farmor og jeg skal kjøre til Lofoten for å oppleve nordlys (jeg kommer til å grine tror jeg, når jeg ser det. det er så sykt vakkert og jeg elsker det), også kan det hende Anna og jeg klarer å somle oss til en roadtrip andre steder i Norge. Men vi får se, jeg tar det litt som det kommer! Kommer ikke til å legge ut så supermye fra ifjor, fordi innlegget kommer til å bli milevis, men jeg legger ut de jeg har tilgjengelig på macen atm:
 


 
I fjor var jeg en ukes tid på Roskilde festivalen! Det var syykt morsomt, og syykt slitsomt. Må innrømme at jeg ikke husker så altfor mye av hvem som spilte osv da.. Har veldig lyst til å dra i år også, men da er jeg midt i flyttinga, så det funkær ente. Herregud så død jeg var da jeg kom hjem. Jeg trodde seriøst at jeg hadde fått tinitus, fordi den pipinga i øra ga seg ikke med det første. Jeg tror forståvidt alltid at jeg har tinitus da, så fort det er en litt unormal sus i øræ. Vel hjemme i Fredrikstad lagde Anna og jeg vannmelonbåter etter at vi var ferdig med å spise de. Vi har forsåvidt gjort ganske mye rart med vannmeloner, blant annet lagd kule hatter. Du vet sånn bowlerhatt vettu. Lurer på hva vi kommer til å gjøre i år...
 
Isabelle og jeg var en del sammen og grugleda oss til å flytte sammen!! Vi var veldig heldige med den leiligheten vi fikk/har, så vi var vel mest spent. Vi fikk faktisk vite at vi hadde fått den på bildet nederst til høyre, da vi var på månefestivalen, hahah. Jeg har tenkt til å lage et innlegg om det året jeg har hatt i Kongsvinger også, som kommer etterhvert. Det tar bare litt tid, og det er vanskelig å velge ut bilder, haha.

Spaniatur blir det ikke nå i sommer da, som ifjor. Men det er jo ikke så rart i vel, så lenge jeg faktisk skal FLYTTE DIIIIT ææ, hahah. Det har lissom ikke gått opp for meg at jeg skal det enda.. Det kommer det sikkert ikke til å gjøre heller. Eller, det har jo gått opp for meg i den forstand av at jeg hele tiden tenker på hva slags kamerautstyr jeg skal skaffe meg før vi skal dit, og alt jeg skal ha med meg. Men jeg klarer ikke se for meg hvordan det kommer til å bli. Har jo vært der på besøk mange ganger, men det blir nok noe annet å bo der. Gleder meg gjør jeg iallefall!
 
Det her er altså rakkærn her jeg skal flytte sammen med! Vet ikke hvor mye informasjon dere trenger jeg, men Adrian er iallefall min eneste helbror. Jeg hadde tenkt til å skrive biologiske bror, men det blir vel litt rart å si. Vi er genetisk beslektet kan jeg jo si, hvis jeg skal gå wikipedia all upon ya. Uansett, jeg håper sommeren blir knallbra, også håper jeg det kommende året blir eeenda bedre! Jeg kommer jo så klart til å fortsette meg blogginga gjennom sommeren og når jeg er i Spania. Det er hovedgrunnen til at jeg starta å blogge allerede nå, så jeg skal være vandt til det når det kommer til det.
 


Noen som har noen feeete planer i sommer?


  3 kommentarer på "Plans for the summer"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits