Jeg løy litt da jeg sa jeg ikke hadde tatt noen bilder i helga, heh. Som jeg har sagt mange ganger så er jeg veldig gira på å øve meg litt på å ta bilder med 50mm linsa, da jeg syns det kan være litt utfordrende til tider. Så da broren min Adrian ville stille opp ble jeg veldig glaaad. Tror han var gira på noen bilder av seg selv uansett, så vi kaller det winwin. Jeg ble faktisk ganske fornøyd med disse bildene! Det er mye lettere å få finere lys og mye lettere å redigere i ettertid når det ikke er sol ute.
^ Favoritten ut av alle! 
Hahah det bildet her var egentlig bare kødd, men jeg syns det var litt fint allikavæl


Kjekkas ;-) Var det noen av bildene du likte? Hvis ikke blire juling! Merker at jeg har blitt litt mer rutta i photoshop nå, så det er deilig. Men som sagt, man kan aldri lære nok. Mye av toturials som er på youtube går utpå hvordan man skal retusjere huden og gjøre den finest mulig, men jeg syns ikke nødvendigvis man er nødt til å gjøre det for å få fine bilder. Vil så klart at det skal se mest mulig naturlig ut. Men det er jo fint å gjøre det mest mulig "rent". Uansett, jeg gleder meg veldig til å kjøpe litt nytt kamerautstyr. Jeg skal selge bilen min i sommer, og da får jeg jo litt cash jeg kan bruke på akkurat det. Blir spennaneeees. Egentlig hadde jeg tenkt til å kjøpe Canon mark 3, som koster rundt 30k. Men jeg tror heller jeg satser på Olympus Pen i første omgang, som passer bedre til hverdagslige bilder og som er lett å ha med seg på tur (roadtripen vi skal ha feks). Så kan jeg heller GO BIG etterhvert, haha.

Senere kommer et innlegg med mine resultater med iGlow serumet! Det har faktisk hjulpet meg veldig, so stay tuned.

 


  0 kommentarer på "Photosesh"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits