DCIM\100GOPRO\GOPR0469.JPG

Vet ikke helt hva jeg driver med på det bildet her, sikkert et halvveis forsøk på trutemunn. Føler at jeg bare må ha med noen bilder av mæ sjæl innimellom og, så lenge jeg sjeldent legger ut bilder av meg, på min egen blogg, haha. Jeg var så sykt trøtt da jeg kjørte hjem til Fredrikstad på fredag, og det her var bare 10 min inn i en litt over 2 timers tur.. Såå det var veldig deilig da jeg endelig kom fram, haha. Ble stående EN fuckings time i kø i Oslo også. Det er seriøst noe av det verste jeg vet, spesielt nå som jeg ikke kjører automat. Blir så sliten i føttene av å lene meg på clutchen hele tia.

Uansett, det ble dessverre ikke bra vær i helga, har regna hele tia.. Så har ikke fått tatt noen bilder egentlig. Men mamma og jeg spiste på brygga på lørdag likevel da! Vi spiste sykt god pizza, og bare snakka om alt og ingenting og hadde det kjempe koselig! Vi endte opp med å ta et par drinker på OMG, så jeg måtte la bilen stå igjen i byen. Vi trodde det var gratis parkering på søndager, men en fin gul lapp på 600kr møtte meg da jeg skulle hente bilen i dag tidlig. Så der tok vi rimelig feil.... Penger rett i dæss.

Kjøpte meg to nye ting i en serie fra The Body Shop i helga! Har ikke prøvd noe av det før, så jeg er veldig spent på hva slags resultater jeg får fra de, om jeg får noen i det hele tatt, haha. Jeg har ganske mange røde prikker i ansiktet, som ikke er kviser eller som klør eller noe. Det er bare ujevnheter i ansiktet rett og slett, som jeg har sett meg lei av nå.. Kan ikke huske sist gang jeg var skikkelig fornøyd med huden min, så det klikker snart for meg. Jeg hadde helt ufattelig mye kviser da jeg gikk på ungdomsskolen, så jeg syns lissom jeg fortjener å få fin hud hvertfall èn periode i mitt voksne liv!!!! Noen som har prøvd disse produktene før, og har noen tanker om dem? Eventuelt tar jeg imot tips når det kommer til hudprodukter som kan hjelpe på å jevne ut hudtonen!


  2 kommentarer på "Good things inside"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits