I helgen er jeg hjemme i Fredrikstad igjen, så det her var alt jeg rakk å gå igjennom igår! Det ble ikke så veeeldig mange bilder som jeg/vi ble fornøyd med, men har noen flere jeg har lyst til å dele, tror jeg. Igjen syns jeg kvaliteten på blogg.no er helt bånn in the bøtt, men jeg prøver å bare ignorere det. Skjønner som sagt ikke hvorfor det blir som det blir, men det får bare være! Vet ikke helt hva jeg syns om den 50mm linsa jeg kjøpte meg heller. Enten er det kamerahuset mitt som fucker med meg, eller så er det jeg som ikke klarer å bruke den riktig. Vi får se, har jo kun brukt den noen få ganger.


 
 Skulle nesten tro det her var Isabelle sin blogg vettu, hahah. Men sånn blir det når jeg vil øve meg på å bli flinkere. Skulle nesten ønske jeg kunne være både fotograf og modell på engang, haha. Får skaffe meg en sjuk selfiestang. Det eneste som irriterer meg på disse bildene er hvor sykt overeksponert håret blir når sola skinner.. Det er sikkert en måte å redusere det på, både når jeg tar dem og i redigeringsfasen, så får håpe jeg finner ut av det etterhvert. Vet faktisk ikke om det er interessant for dere å lese om hva jeg syns om mine egne bilder og hvor vanskelig jeg syns ditt og datt er. Men har troa på at jeg kan bli mye flinkere etterhvert, fordi øvelse gjør mester vett. Håper jo at jeg kommer til å utvikle meg litt etterhvert, så da kan det være gøy for meg å gå tilbake i arkivet for å se hvor jeg "starta" og hvordan jeg holdt på før.

Nå skal det bli digg å være et par dager i Fredrikstad igjen iallefall. Har egentlig ingen spesiell grunn for å være hjemme denne gangen, annet enn å planlegge litt hvordan vi skal gjøre det med alle tinga mine her i Vinger osv. Jeg har fått hele familyn til å hjelpe meg med flere biler og henger og hele pakka, fordi jeg nekter å betale 3000kr for å leie en van igjen. Hvis det blir fint vær i helga tenkte vi å ta ei litta matbit på brygga, så krysser fingrene for det.
Vi prekæs!


  3 kommentarer på "Sunset"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits