Halla

I dag har jeg ikke stort å melde egentlig. Jeg tror faktisk jeg er litt allergisk mot pollen eller mot et eller annet iallefall, fordi jeg er sånn konstant litt forkjøla HELE tia. Det er jævlig irriterende, fordi jeg føler jeg har så lite energi, + at jeg er tett i nesa tjuefiresju. Det er ikke så bra for meg, som elsker nesespray. Hadde det fantes et slags plaster for å dempe nesespraysuget så hadde jeg tatt det. Haha neida det er ikke så ille, men å være tett i nesa er noe av det verste jeg vet. La meg puste for fæn. Uansett, etter jobb i går løp jeg og Isabelle ut for å ta noen bilder mens det fremdeles var sol, så jeg sitter og redigerer de akkurat nå. I mellomtiden kan jeg slenge ut litt andre random bilder jeg har tatt de siste dagene:


Isabelle har blitt et offer for snikisarah som skal "teste" objektivet sitt hele tia


Elsker egentlig at det regner mens det er sol, det blir så rar og idyllisk stemning ute. Neste gang det skjer skal jeg bade!!! Elsker å bade mens det regner, da blir vannet så varmt. Elsker elsker elsker norsk sommer 💕
Går ikke an å ta selfie med 50mm linse vett. Btw, noen ganger syns jeg det ser ut som at jeg har tatt restylane eller whatever i overleppa, på grunn av at jeg har en naturlig sånn "bump" på toppen der? Jeg syns selv at det er fint da, så skal ikke klage, men folk ska vite at jeg ikke har bestemt det selv!! 

Overskriften kommer så klart av at jeg egentlig bare går rundt og teller ned dager til jeg skal flytte, haha. Jeg som skrev her om dagen at jeg måtte slutte å tenke fremover og bare leve i nuet som det så fint heter. Men jeg kan ikke noe for det! I dag er det 1.juni allerede, og jeg bare vet at tia kommer til å fly satans fort fremover nå. Får litt sommerfugler i magen av å tenke på hva som er i vente. Så sorry for at det blir mye skriving om det fortia, menneeee det er jo det jeg tenker på så. FØR den tid får jeg heldigvis vært med på sommerfesten til Telenor, som er neste helg. Gleder meg skikkelig, og er superglad for at jeg får vært med på det før jeg slutter. Gruer meg litt til å forlate de fine folka på jobben..

Sitter som sagt og redigerer litt bilder som jeg skal legge ut i morgen tenkte jeg, mens jeg venter på finalen i Paradise. Har egentlig ikke fått med meg alt i år, har hengt etter hele veien og har faktisk ikke sett noe på nesten to uker. Men samma det, jeg vil se finalen med mine egne øyne istedenfor å se spammet om det på facebook senere. Prekæs!


  3 kommentarer på "Countdown"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits