DCIM\100GOPRO

I dag er det kun 2 dager og EN måned til vi flytter fra Kongsvinger. Noe som vil si at det er 2 dager og TRE måneder til Adrian og jeg flytter til Spania. Da jeg innså det, prøvde jeg å tenke på hva jeg kommer til å savne med å bo i Norge. Og det var faktisk ikke så lett? Jeg kommer ikke på så veldig mye som jeg kommer til å savne egentlig. Jeg har bodd i Norge hele livet mitt, så man skulle tro det var haugevis av ting jeg kunne nevne. Men det er så klart noe:

- Åpenbart MAMMA, mormor, farmor (ho kommer nok på besøk en del da), resten av familien og vennene mine her. Jeg har ingen venner i Spania enda, fordi jeg kun har vært der 2 uker av gangen, og da har jeg ikke fokusert på å skaffe meg venner, nettopp fordi jeg har vært der for å besøke familie. Det er jo hovedgrunnen til at jeg flytter dit også, men jeg regner med at jeg kanskje kommer til å få noen venner der nede etterhvert. 

- Kaldt vann rett fra springen. Er det en ting jeg virkelig ikke er glad i når jeg er i utlandet, så er det det at jeg ikke kan drikke rett fra springen. Jeg har alltid en vannflaske med kaldt vann ved siden av senga om kvelden, og det blir bare litt mer stress når jeg må fylle flaska fra store vannkanner vi kjøper på butikken, som sjeldent har plass i kjøleskapet.. Jeg kommer også til å savne norsk melk, faktisk. Ironisk nok drikker jeg sjeldent melk her i Norge, men jeg syns melka i utlandet har en tendens til å smake litt "fake" og med en liten ettersmak av klor?? 

Jeg kommer faktisk ikke på noe mer akkurat nå.... Haha, merkelig at det eneste jeg kan nevne er vann og melk lissom. Men tror det er mye mer positivt i vente enn negativt. Som at det som regel alltid er sol og varmt, og det er alkohol tilgjengelig på matbutikken til alle døgnets tider. Så hvis jeg skulle få lyst til å drikke meg drita klokka 4 på natta så ere tilgjengelig :p Det er mye mer digg frukt å finne, matbutikken har mye større utvalg når det kommer til både lokal og mat fra andre steder. Mange flere klesbutikker, både kjente og små ukjente. Jeg kan bli brun. Jeg får være rundt familien min hver eneste dag i fine omgivelser. Det er kort vei til andre fine spanske byer, og siden vi har bil tilgjengelig kan jeg godt ta en svipptur over til portugal, fordi why not? Det er mye mer å gjøre der, føler jeg nå når jeg sitter her iallefall. Kamera kommer til å gå væærnt, for så si det sånn. 

DCIM\100GOPRO

Jeg kommer sikkert til å savne en god del flere ting, men det merker jeg vel først når jeg har bodd der en stund. Tror ikke jeg kommer til å savne så mye pålegg osv, fordi for det første så eeelsker jeg spansk skinke- og kalkun pålegg. Og for det andre så har de en norsk avdeling på den ene matbutikken, så man får tak i brunost og leverpostei og hele pakka. Det jeg gleder meg aaaaller mest til akkurat nå er jo selve reisen ned til Spania!! Håper vi får mange kule sprøe morsomme teite opplevelser på roadtrippen. Men det er litt mer planlegging som må til føler jeg, så vi må bare få ut fingærn og sette i gang.


  7 kommentarer på "Ting jeg kommer til å savne med Norge"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits