I dag er det IKKE lørdag, for å siresånn...

Men i går derimot, da var det lørdag, og en veldig bra en også til og med! Jeg klarte så klart å glemme kamera jeg da, idioten sjæl. Ble brått litt stressa da jeg ble henta, så glemte å ta det ut fra laderen. Så jeg har iallefall masse strøm på det nå da :Ppp Men noen bilder ble det! Hahah, vi endte opp med å bli ganske mange, og jeg hadde det sykt koselig. Vi spilte volleyball og kubb, hørte på musikk og bare kosa oss. Jeg er sykt glad i sånne kvelder som det, hvor man kan være ute helt til 3 på natta og fremdeles ikke fryse. Vi endte opp med å dra på byen i de koseklærne vi hadde på oss, så kan se for meg den sletne gjengen vi var, haha. Processed with VSCO with f1 preset

Jeg er egentlig ikke i humør til å skrive så mye akkurat nå, fordi jeg har vært på jobb i hele 9 timer i dag.. Måtte stå opp driiiiiit tidlig (09.30) og dra den sletne kroppen min hele veien til jobb. Jeg er jo syk i tillegg, så den dagen her har ikke vært annet enn slit, haha. Men jeg syns det er verdt det, med tanke på hvor gøy det var i går! Nå skal jeg endelig legge meg i senga og bare kulen helt med prison break. Har begynt helt fra starten igjen, fordi mens jeg går igjennom de gamle episodene, rekker det å komme ut mange fra sesong 5! Hater å måtte vente en hel uke på en ny episode når hver eneste episode er sykt spennende, haha.  

Nå har jeg skrudd chillen på max!! Det er sånn man skal se ut på søndag vett. Her er forresten en sang jeg har fått HELT dilla på, hører på den hele tia. Jeg har aldri vært så fan av One Direction, eller Harry Styles for den del, men akkurat den her har satt seg fast mellom sprekkene i hjernen min as. Men nå, Prison Break! Hade'æ


  3 kommentarer på "Ikke lørdag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits