Endelig heeelg!! Men så jobber jeg a gitt.. Da er det ikke helg. Men det går bra, jeg jobber bare en helg pr. måned, så det er overkommelig. Bare kjedelig at jeg jobber en helg det faktisk skjer noe :( Ikke at det har vært lite som har skjedd de siste helgene, men u get it. Uansett, jeg trosser det, og skal likevel begi meg ut på noe fett i kveld! Som jeg nevnte i går er det en del folk som skal samle seg for å spille volleyball osv på Bæreia, og det er jo ikke så ofte akkurat dèt skjer, så jeg vil ikke gå glipp av det. Tar med meg 3apor kartongen min og spår en av årets første sene sommerkvelder!

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s1 preset
Hvis noen kan fortelle meg hemmeligheten til hvordan man lager en blomsterkrans så setter jeg stor pris på det. Den her fant jeg tilfeldigvis ved festningen, hahah. Egentlig kan jeg vel google det, som jeg googler alt annet, men jeg vil heller høre personlige hemmelige oppskrifter som gjør meg til en mester. Jeg ser ikke sånn her ut i kveld da, det er fra forrige helg da Isabelle og jeg hadde ei litta photoshoot. Skulle nesten ønske jeg hadde perlefregner til vanlig!

Jeg prøver å oppføre meg som en real blogger, så jeg skal ta med meg kamera i kveld og få tatt et par bilder! Ha en fin helg 💕


  0 kommentarer på "LØRDAAAH"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits