HALLA hva skjer?

Kult da, jeg bare sitter og chillærn. Har hatt fri i dag, så jeg våkna rundt 12, hehe. Gikk rett ut i sola og spiste frokost, før Isabelle og jeg tok en tur ned til senteret. Vi er begge ganske forskjøla og slække, så det var helt sykt slitsomt å gå opp bakken på vei hjem. Svette og jævlige satt vi oss rett i bilen og kjørte til Sverige istedenfor, haha. Senteret i Kongsvinger er ikke så mye å skryte av. Ikke at det i Charlottenberg er så vilt mye bedre, men det er iallefall litt flere butikker. Trengte i tillegg litt ælko, så da var det like greit. I morgen jobber jeg til 16, før det er en del folk som skal samle seg på Bæreia som det heter! Vet ikke helt om jeg skal dra enda, men jeg tenker why not. Endelig kan sene sommerkvelder komme på løpende bånd!! NÅ er det seriøst sommer.

Tenkte vise litt bilder fra de siste dagene:
DCIM\100GOPRO\GOPR0423.JPG
Haha det her er så standard meg, tre apor... 1. Den er helt ok+ 2. Den er superbillig og det er mye i den 3. Se nummer to

DCIM\100GOPRO\GOPR0426.JPG
Isabelle hadde besøk av Henrik forrige helg, og vi skulle på feeeezt

DCIM\100GOPRO\GOPR0431.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0438.JPG
Leeeene 💕

DCIM\100GOPRO\GOPR0449.JPG
En sykt morsom og koselig kveld, hvor "fy faen" gikk på repeat, haha.

Jeg har en trang til å være mest mulig ute nå som sola er her, såå jeg og Isabelle bestemte oss for å ta ei litta tur ut i vår fine natur for å sette fyr på den! Haha vi skulle grille, og etter at engangsgrillen hadde brent seg ferdig holdt jeg på å si, altså da den var klar til å få pølser på sæ, satt vi den oppå bordet som stod der. Det var jo jævla smart, for etterhvert begynte det å ryke som søren fra bordet, og hadde vi ikke innsett hvor kort vi tenkte, så hadde vi sikkert satt fyr på hele skogen. Det hadde vært stress as.

DCIM\100GOPRO\GOPR0458.JPG

DCIM\100GOPRO\GOPR0462.JPG

Det var veldig deilig å være UUUTE! Jeg merker jeg har blitt altfor glad i være inne etter den vinteren som har vart i 100 år nå, så nå er det på tide å komme seg ut og få litt færve på kroppen. Været har vært ganske rart i det siste da, regner og tordner mens det er sol lissom. Uansett, jeg skal ikke sitte her og blogge om været, det er jo ikke bare jeg som har fått med meg hva slags vær vi har, ere vel? Jeg har ikke så mye å fortelle for tiden egentlig, dagene sklir litt inn i hverandre, og tiden i Kongsvinger går sakte men sikkert mot en slutt. Det er som jeg har sagt tidligere både bra og trist. Mest bra da, gleder meg veldig til å se hva det neste året bringer! Spennende å tenke på at jeg har alle muligheter åpne, og at det er JEG som bestemmer hva som skal/kan skje videre i livet mitt. Tenk at ikke alle har den muligheten æ? Heldig er jeg! 


  1 kommentarer på "De siste dagene"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits