Jeg har fått meg nytt objektiv! Canon 50mm f/1.4, så det var jo på tide, fordi det er ikke akkurat et nytt objektiv på markedet. Jeg er veldig veldig veldig fan av blurry bakgrunn med fokus på personen, og da passer det objektivet her ypperlig. MEN, jeg syns også det er utrolig vanskelig å få fokuset helt riktig der jeg vil ha det. Jeg vil ha blurry bakgrunn, og at resten skal være crispy af. Isabelle og jeg dro ut på søndag (faktisk) for å ta noen bilder, så lenge det var så fint vær. Hadde sett for meg hvordan bildene skulle bli og var skikkelig gira. Jeg ble sykt frustrert og nesten i litt dårlig humør...... Faen så vanskelig det skulle være å få til riktig fokus da!!!1 Har lest litt om det, og den linsa har en tendens til å fokusere på nesa istedenfor øynene feks, så lenge den som regel (alltid kanskje) er nærmere enn øynene, hahah. Så da måtte jeg ty til å stille den inn manuelt, og noen av bildene klarte jeg å få til riktig fokus. Men så lenge jeg KUN fokuserte på dette ble noen av bildene litt overeksponerte i lyse områder.

Samme det, dette kalles øving! Jeg ble fornøyd med disse bildene uansett, og det skader jo ikke at Isabelle er så pen:

Vi var så heldige at det lå to blomsterkranser der oppe? Haha, YES
^ Fav

Dett var dett! Da jeg kom hjem etter at vi hadde tatt bilder satt jeg meg ned og gjorde research med engang. "How to get a sharper image with 1.4, how to find the focus" osv osv hahah.. Jeg fant faktisk ut av at jeg hadde en litt rar innstilling iforhold til hva man burde ha da, så jeg har troa på at det kommer til å være litt mindre frustrerende neste gang, håper jeg iallefall. Syns det er gøy å ta litt bilder igjen, merker at man aldri kan lære nok i photoshop. Lærer jo nye ting hele tiden!! Morro vettø. 

In other news, nå er det nesten bare EN MÅNED til vi flytter til Fredrikstad igjen.. og jeg har allerede solgt sofagruppa mi, hahaha. Så nå har vi ikke sofa frem til vi flytter. Men det går bra, vi har tepper og puter og et gulv :Pppp Så sitte kan vi. Jeg ville bare få sofaene ut av verden, fordi jeg har ikke plass til de på vei hjem. Har faktisk solgt en del andre greier også, så jeg har tjent rundt 2000kr på å selge ting jeg ikke trenger lenger. Resten skal jeg gi til frelsesarmeen, fordi jeg orker ikke legge ut flere poster på salgsgrupper på face as, haha. Når jeg tenker på det blir det faktisk litt vemodig å flytte herifra, på grunn av menneskene jeg har blitt kjent med her. Men det går bra, vi sees sikkert igjen en eller annen gang!


  3 kommentarer på "Photoshoot med nytt objektiv"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits