Søte fetteren min

17.mai var ingen høydare på værfronten i år gitt, kanskje kun i Bergen, ironisk nok. Jeg var i Fredrikstad kun for å se på russetoget egentlig, fordi Adrian var med der i år! Og det kunne jeg jo ikke gå glipp av. Det var egentlig ganske gøy å se, og jeg fikk nesten litt lyst til å gå der selv. Men jeg hadde faktisk ikke tatt russetiden om igjen om jeg kunne, jeg syns det holdt med èn gang, haha. Da vil jeg heller ha en uke på festival hvor jeg er like børst, heh. Etter russetoget spiste vi middag og kosa oss litt hjemme, før jeg og Isabelle tok en svipptur innom tivoliet som alltid er på Lisleby! Vi var ikke der så lenge akkurat, fordi vi merka at gjennomsnittsalderen der var ganske lav, + at været ikke var verdens beste. Vi måtte kjøre til Kongsvinger på kvelden, fordi jeg skulle på jobb i dag. Men da vi kom til Kongsvinger bestemte vi oss brått for å ta en tur ut på byen. Det er det dårligste oppmøtet jeg noen gang har sett, hahah. Vi tok et par drinker før vi tura hjem igjen. Jeg er greit sliten i dag etter jobb og sverigetur, så nå skal jeg skype litt med pappa før jeg endelig kan slappe av.
(beste jeg vet<3).


  0 kommentarer på "Norges bursdag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits