Helloooo. Jeg har akkurat kommet hjem fra godeste Svinesund hadde jeg tenkt til å skrive nå, men så lenge jeg bor i Kongsvinger heter det jo Charlottenberg. Som er vingers svinesund, altså harryhandel i Sverige. Var egentlig bare der fordi jeg var litt rastløst og var gira på å kjøre en tur, so why not. Isabelle har kveldsvakt i dag, så da ble det me myself and i. Men uansett, senere i dag skal jeg visst på en liten fest hos en venn, så det blir gøøy. Kan nesten ikke huske siste jeg drakk nå, så jeg gleder meg veldig!Holder på å ordne meg nå egentlig, tenkte bare å slenge ut et innlegg så lenge jeg har sagt at jeg skal begynne å blogge igjen. Det er faktisk ikke så lett å komme på noe å blogge om hele tiden. Jeg husker når jeg blogga på ungdomsskolen osv så var det så lett. Men jeg har kanskje litt høyere krav til meg selv nå da, fordi jeg har ikke så veldig lyst til å blogge om hva jeg spiser til frokost lissom. Det er jo morsomst å blogge om noe som har skjedd eller skal skje, og vise det frem! Speaking of, videoen fra spania har da klart å kave seg opp til 48% på youtube, så det går'a framover. Jeg har serriøst brukt tre døgn, om ikke mer, på å komme nesten halvveis.. Har endelig fått ja fra huseieren om å oppgradere nettet, så det blir sikkert bedre fra om med neste uke. Har nemlig enda en video jeg vil laste opp, som egentlig bare er en blanding av masse random filming jeg har gjort i det siste.I morgen tenker jeg å kanskje ta bilder av ting jeg kjøpte i Spania, og vise det frem! Selvom jeg også syns det er litt ungdomsskole-blogging. MEN, it doesnt mattaaah. Im doing it anyway. Uansett, håper alle får en super lørdag og koser sæ gløgg!! Vi snakkes.
 


  6 kommentarer på "god lørdag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits