.. eller interesser i det hele tatt? Hva jeg skal gjøre med livet mitt er en av mine topp tre tanker. Den kommer rett etter tanken på hvor mye jeg har lyst på kebabpizza. Det er egentlig litt samme tankemønster, fordi jeg elsker kebabpizza, men jeg hater å tenke på den. Akkurat som at jeg elsker livet, men jeg hater å tenke på det. Fornøyd med den sammenligningen. Jeg lever så sykt dag til dag, at jeg har store problemer med å se for meg hva jeg skal gjøre om 1 år, 3 år eller 5 år. I tillegg er jeg en person som tenker at livet er helt umulig å planlegge ned til minste detalj, så jeg kunne aldri hatt en "5års plan" feks. Men jeg burde da ha evne til å lage en slags grov skisse av det? De fleste har sikkert noen mål her i livet, noe de har lyst til å utrette og få til, aka ambisjoner. Enda flere har sikkert store interesser de godt kunne tenke seg å leve av. Men jeg føler at jeg ikke har noen av dela. Og når det går opp for meg, så blir jeg jammen i meg litt skremt. 

Jeg har så klart interesser, men det er ingen av de som utpreger seg noe særlig. Jeg har feks ingen hobby, eller noe som folk "forbinder" meg med (tror jeg). Joda, jeg liker veldig godt media, sosiale medier, film osv, men hvem er det som ikke gjør det lissom? Sikkert noen, men jeg tenker at om man skal JOBBE med noe av det, så må man være litt over gjennomsnittet interessert, om dere skjønner meg. Være en sånn som lengter etter å sitte foran skjermen med redigeringsprogram i flere timer i strekk, og faktisk koser seg gløgg mens de gjør det. Jeg elsker å se et ferdig produkt, noe jeg selv har laget, men jeg kan ikke si at jeg eeelsker veien dit. Redigering i seg selv er ikke det beste jeg vet, men det er jo verdt det når man er ferdig så klart. Jeg skulle bare ønske jeg hadde en slags DRIIIIIV her i verden, som gjorde at jeg virkelig VILLE noe. Når jeg sier jeg ikke aaaner hva jeg vil bli, så er ikke det en overdrivelse. Jeg har virkelig ikke peiling.


Haha random bilde fra da jeg kjeda meg i photoshop. Får ironisk nok vondt i øya av å se på dette bildet, håper du får det også;)) Irriterer meg forresten at det blir så dårlig kvalitet på bildene mine når jeg laster de opp på bloggen? De ser sykt fine ut på macen, men med engang jeg laster de opp her forsvinner det titusen pixler virker det som.


Ikke tro at jeg sitter her og klager, jeg bare liker å skrive det jeg tenker innimellom. I tillegg håper jeg at det er noen som leser det her, som kanskje føler på noe av det samme. Hvem skulle tro at det skulle være så vanskelig å bli eldre? Jeg syns egentlig det er litt deilig å bli eldre, fordi jeg merker at jeg vokser mer "inn i meg selv", om jeg kan si det på den måten. At jeg blir mer sikker på hvem jeg er og ikke minst hvordan jeg er, og at jeg faktisk trives med det. Men i samme slengen er det så klart litt stressende, KUN på grunn av det hersens presset om å bli noe. Jeg er ikke så fan av at den "eneste og riktige" veien er utdanning og skole. Uansett, hvis det er noen som har lyst til å dele tips til hvordan "finne" ut mer om hva man kanskje har lyst til å jobbe med i fremtiden, legg gjerne igjen en kommentar. Hadde vært spennende å høre litt om andres erfaringer med samme problemstilling. 

Holder forresten på med å laste opp videobloggen fra Spania til tubærn. Den har holdt på i over tre timer nå, og den er på 17%! Sier litt om hvor fantastisk opplastningshastigheten på internettet er her. Gleder meg til den er ferdig iallefall!


  2 kommentarer på "jente (22) uten ambisjoner"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits