Bilde lånt fra google

Hva gjør man på en søndag? NADA. Ihvertfall ikke jeg. Det er den ene dagen (en av dem) hvor jeg tillater meg å baaare slækken og ta det kult hele dagen. Jeg pleier å ta ansiktsmaske og spise digg mat og bare se på serier all day (og ofte all night, hvem klarer å sovne tidlig på en søndag). Det betyr at jeg alltid er på jakt etter nye filmer og serier jeg kan leve meg inn i, og nå har jeg snubla over en, heeeelt på egenhånd. Den ligger på netflix, og sesong 2 har nettopp kommet ut der, YEY! Jeg syns serien er veldig lett å følge med på, den blir bare bedre og bedre jo mer du ser (gjelder egentlig de fleste serier), oog den skiller seg litt ut ved å være ganske laidback og funny.Jeg gidder ikke gå så veldig i detalj, men det handler om to personer som ikke tror på kjærligheten, som ender opp med å rote litt rundt og kanskje bli overbevist om noe annet (okei, så er den kanskje litt klisje likkavæl). MEN, den er uformel og morsom, og hovedpersonene passer sammen på en teit måte. Det her er jo bare min mening, men hvis noen er på utkikk etter noe nytt å glane på; thank me latah! Det er verdt et forsøk med en eller to episoder, minst! God søndag, til alle mine fellow bingewatchers.


  0 kommentarer på "Serietips; You're the worst"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits