Nå har vi vært i New Zealand i to dager, og jeg må si at jeg er ganske imponert over hvor pent det er her! Det er liksom som et lite bortgjemt paradis på andre siden av verden. Vi ligger faktisk 12 timer foran Norge nå, haha. Men uansett, dagen vi kom hit var vi ganske slitne etter en hel dag med reising, så da gjorde vi ikke så mye annet enn å forberede oss på å bli plukka opp av "Kiwi Experience" dagen etter. Kiwi Experience er en buss som går rundt hele landet, som man kan hoppe på og av som man vil! Vi skal bare være her i 2 uker, så vi rekker bare å se Nord-øya, men det gjør ingenting.

I går gikk vi en kjempe fin walk til "Cathedral Cove" som dere ser på bildene over her. Dumme oss visste ikke at vi skulle gjøre noe spesielt FØR vi kom til hostelet, så vi hadde jo på oss mye klær...... Det er nemlig mye kaldere her enn det vi er vandt til fra Australia! Klimaet minner mer om Norge, så lenge det er mellom 20 og 25 grader, + at det brått kan begynne å regne osv. Senere på kvelden, etter at vi hadde kommet frem til hostelet vårt, gikk vi ned på "Hot Water Beach"! Der kan man grave seg et lite hull på stranda, også kommer det opp varmt vann fra underjordiske sprekker. Syns jeg hørte at det hadde noe å gjøre med en vulkan, er ikke helt sikker. Det kan iallefall bli så varmt som 64 grader, så man må være litt forsiktig. Kult var det iallefall!

Nå er det bare 19 dager til jeg skal hjem, og jeg må innrømme at jeg faktisk gleder meg veldig! Nå i slutten har jeg ikke så mye penger å rutte med, så jeg får ikke gjort så mange av aktivitetene vi blir tilbudt her på øya. Alt koster så mye! Jeg hadde ganske lyst til å dra til "Hobbiton", som er filmsettet fra "The Shire" i Ringenes Herre, men det koster 90$ for noen timer bare. Som tilsier 500-600kr. Kanskje ikke så mye for dere hjemme, men for en fattig backpacker er det ganske mye skal jeg si deg!! Men vi får bare gjøre ting som er gratis. Som foreksempel å gå flotte turer i naturen her, haha.


  6 kommentarer på "New Zealand"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits