HEyyy. For sånn ca to eller fem dager siden kjøpte jeg meg litt nye ting. Alle elsker nye ting, og selvom disse nye tingene ikke er deres nye ting, så er det fremdeles nye ting (som alle elsker). Så lenge vi skal bo i et slags bokollektiv de første fem ukene nede i Sydney, så måtte jeg skaffe meg en sånn som den over her. Uansett hvor mye jeg liker å sprade i undertøyet fra rommet mitt til badet her hjemme, så har jeg ikke akkurat store planer om å gjøre det der nede. Må jo overlate litt til fantasien har jeg hørt. 

Jeg kjøpte også to vanlig bher, og en bh man kan bruke når man bader, og saatan så dyrt det er.... Jeg elsker å ha masse fint undertøy osv, men jeg hater å bruke penger på det. Men så lenge jeg har veksla mellom 2-3 bher i noe som føles ut som 10 år nå, så syns jeg jammen meg det var greit å bruke penger på noen nye. Den på bildet over er bikinioverdelen, likte fargen og hvordan den satt på meg ganske godt! Også var det ikke akkurat noe nederlag at den passa fint sammen med en underdel jeg har fra føør. Gidder ikke vise bilder av bhene jeg kjøpte, for dette er åpenbart ikke en pornoside.

Nå er det bare 6, snart FEM (kjipt at man ikke kan skrive tall i capslock) dager til vi drar til sydney. Merker virkelig hvor fort dagene går, skrev jo nettopp at det var 19 dager elno.. Ser forresten alle kule toppbloggere har spørsmål nederst i innlegga sine, så jeg må virkelig ta meg sammen og bli flinkere på det jeg også.

Hva syns du om innkjøpa mine?
Skal du til Sydney om 6, snart 5 dager?

Har du en lilla bikinioverdel?
Vil du se bilder av bhene jeg kjøpte? Kommenter "ja" for ja, og "nei" for ja


  3 kommentarer på "Noen innkjøp"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits