I dag er freeedag, og som mange andre familier pleier vi her hjemme å ha en god tradisjonell matrett på denne kvelden, nemlig tacåå. Meen i dag er det flere som ikke er hjemme og heller bruker helga til noe gøy (unlike en viss person som skal opp tidlig for å jobbe...), så da valgte vi andre noe som ikke tar så lang tid å lage! Det er sabla enkelt skal jeg si dere, det eneste du trenger er pitabrød, tomatsaus/ketchup, oregano, og så klart topping etter eget ønske. Anbefaler ost da, heh.

Jeg for min del er veldig enkel når det kommer til petza, jeg vil helst ha bare ost, skinke og champignon på, men i dag ble det dessverre uten den utsøkte soppen jeg elsker så høyt. Men ja, det er superenkelt og supergodt, og tar som sagt ikke lang tid å steke heller. Anbefales til dere som foreksempel har dårlig tid, eller har en dag hvor man ikke orker å styre så mye med maten. 

Så lenge jeg skal tidlig opp i morgen skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og se på film mens jeg koooser meg med julebrus og pepperkaker faktisk. Syns jeg har lov til å starte tidlig med julestuff nå som jeg ikke skal være i Norge i jula.. Lurer på hva jeg kommer til å spise på julaften, men jeg regner med at vi drar på restaurant og bestiller oss noe ordentlig greier!!

Cheers!


  4 kommentarer på "Hjemmelaget pizza"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits