(Bildene er litt i random sammenheng her og der) Hahah det første bildet er fra en fest i sommer hvor det var en liten konkurranse om å ta med den lengste agurken. Jeg og Anna teipa sammen 4 stk tror jeg, bare for moro skyld. Vi vant så klart ikke, men fikk en liten champagneflaske som trøstepremie for innsatsen!! Det andre er fra en kosekveld i jacuzzzzzzien til Isabelle

Adrian (broren min) og jeg spiller padel tennis i Benidorm hos pappa.
Oi, det ble jo brått en del bilder! I går tenkte jeg at jeg faktisk ikke har gjort en dritt i sommer, men nå som jeg har gått gjennom bildene mine fra iphonen så ser jeg jo at jeg har gjort en del. Jeg var jo i Spania hos pappa også, men det har jeg lagt ut så mange bilder av fra før, så det her er bare et lite sammendrag. Savner sommeren, alle menneskene jeg var med, som bodde hos meg litt, som jeg var på fest med, som jeg fiska med, som jeg bare slappet av med, ja jeg gjorde jo faktisk en del og jeg savner det veldig.

Nå som det begynner å bli mørkt, kaldt og kjedelig, så tror jeg det er normalt å havne inn i en liten dårlig periode. Jeg vet ikke, jeg bare kan føle meg dritt for tiden, og da er det fint å ha bilder og minner fra finere tider. Så må si jeg er glad jeg slipper vinteren og mørketiden her hjemme, og heller skal ha en ny sommer i et annet land. Selvom jeg så klart kommer til å savne menneskene her hjemme, det er vel det eneste som er kjipt med å dra! I dag er det 22 dager igjen.


  4 kommentarer på "Throwback til sommeren"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits