Hei! I går dumpa en klump av en pakke ned i postkassa mi, og det er noe jeg har venta på en god stund nå! Det var "selfiestanga" til Goproen min!! Wihu, har venta på den i kanskje tre uker... Det er virkelig noe jeg trenger, fordi nå er det såå mye lettere å ta bilde med goproen, og den blir perfekt å ha med down undaaah. Jeg er sykt glad for at jeg kjøpte meg gopro da jeg jobba på elite foto (rabatt heheh), fordi jeg syns det er så deilig at jeg får med alt jeg faktisk prøver å ta bilde av, og ikke bare en tredjedel av det. Som feks når jeg har tatt bilde av rommet mitt før, så har jeg ikke fått med "hele" rommet på en måte.. Men i går så hadde jeg faktisk rydda og vaska rommet, noe jeg prøver å gjøre en gang i blandt haha, og da fikk jeg jo en perfekt mulighet servert på sølvfat: 

Hahah det her var det første bildet jeg tok, usminka og uordna men sammææ. Se så langt opp jeg kan ta bilde da, jeg syns det er drit kult. Tenk om jeg står på toppen av et fjell og har deen fine utsikten, da kan jeg få med hele utsikten + meg. Liiite kult eller.

Hva ere du har å tilby gjestene dine æ? Kamferdrops kanskje? Ikke her i huset nei, her har vi topp kvalitets kinderegg på bordet xP

Sykt mange jakker som henger ved speilet nå, blandt annet harry potter kappa som Anna skal ta med seg hjem snart... Og på bildene har jeg litt dempa lys, er ikke så mørkt til vanlig. Jeg har ikke gått inn for noen spesiell stil på rommet mitt, men jeg elsker at det er så stort og at jeg har masse plass. Sikkert mye jeg kunne ha gjort annerledes, men hovedtanken min er at det skal være koselig og at folk skal trives på rommet mitt. Men det aller viktigste er jo at jeg trives selv, og det er iallefall bænkers!!! Kommer til å savne å være her, og iallefall å sove i senga mi når jeg er i Australia :( Jeg mener det, jeg har verdens beste seng. Du tror kanskje at du har verdens beste seng, men jeg må dessverre meddele at det er en vrangforestilling du har av virkeligheten. Anyways...

Mamma og petter hadde forresten gourmet-kveld med noen vennepar i går, og de hadde gjort det så fint oppe at jeg nesten måtte ta bilde av det også. De kunne jo ha invitert det stakkars barnet de har ansvar for som sitter nede alene og blogger om hvor fett foreldrene sine har det liksom... Haha neida, jeg hadde faktisk besøk jeg også, jeg har venner, believe it or not. Hadde besøk av Anna (<- trykk på navnet hennes for å komme innpå hennes nyoppstarta kule blogg), som jeg drar sammen med til australia.

Å herregud nå ble jeg sykt sulten... søren

Se så flinke de var daaa. Jeg og Anna var "toastmastere" og styrte en musikkquiz vi hadde laga til deeem, og etter det fant vi på noe kult og kosa oss med film senere. Elsker avslappende lørdager hvor jeg vet jeg har fri på søndag, for da kan jeg bare gjøre hva jeg vil og være oppe så sent jeg vil hihihih. I dag har vi brukt dagen på å sove haha, men vi har gjort nooe fornuftig også da, som er ganske uvanlig fra hva søndager pleier å inneholde for meg. Men vi har iallefall ordna ting til aussie, feks så har vi booka oss inn på et hostel vi skal være den første tiden. Nå er det bare 23 dager(!!) igjen, og jeg er både nervøs og glad. Gruer meg faktisk bittelitt.

Have a nice sunday!


  5 kommentarer på "Rommet mitt ++"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits