Sikkert flere som har fått med seg dette allerede, men her om dagen så ble jeg fortalt at noe bedre enn netflix har dukka opp, nemlig Popcorntime! Det er et program du laster ned, istedenfor å se filmene i nettleseren. Og det har et myye bedre utvalg i filmer og tv-serier enn hva netflix har. Er jo mange filmer fra 2014 som nettopp gikk på kino her hjemme (etter hvor oppdatert jeg er iallefall), og mange jeg har hatt tenkt til å se en stund nå. Så det her passa meg egentlig midt i blinken, og jeg kan nå fylle de egentlig kjedelige timene mine med film isteden, jippi. De har feks Lets Be Cops, 22 Jump Street, Sex Tape, The Fault In Our Stars, Need For Speed med Aaron Paul (kjæresten min), og ja u name it. Det er også tv-serier som feks alle sesongene av verdens beste Breaking Bad, Weeds, Misfits, 90210 og igjen, masssssse mer som jeg gleder meg til å sjekke ut. Jeg har ikke fått gått gjennom absolutt alt enda gitt, så om dere vil finne ut mer får dere nesten sjekke det ut seelv. Nå har jeg da valgt å være såpass profesjonell at jeg tok bilde av skjermen, men dere ser jo greia. Jeg er iallefall kjempe fornøyd med kvaliteten og hele pakka. Kan ente klage når man kan streame i HD vel! Programmet streamer riktig nok filmene via torrents (er jo derfor det er så mange nye filmer), og på nettsiden har de skrevet at det brukes på "egen risiko" så lenge det kan være ulovlig i landet ditt. Men hva gjør vel det, får leve litt på kanten vel..... Akkurat nå sitter jeg med det luksusproblemet, klarer nemlig ikke velge hva jeg skal se på først. DET er sjeldent det, haha. 

Til venstre for meg atm, og det eneste som mangler i bildet er popcorn, brus, Aaron Paul, en pomeranian og masse penger :(


  2 kommentarer på "Popcorn tiiime"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits