Kanskje dere vet det, kanskje ikke! Jeg kjeder meg sykt atm, og jeg har sett at andre blogger har noe som dette en gang i blandt, so why not. Når jeg faktisk satt meg ned for å skrive så kom jeg jo nesten ikke på en dritt å si om meg selv, så mange av tinga er sikkert sykt kjedelig og er ikke så veldig spesielle eller uvanlig for noen andre, men samma det. Vi prøver:   

1. Jeg har 10mm utvidninger i begge øra

2. Jeg hører på alt av musikk omtrent, klarer ikke spesifisere musikksmaken min. Men jeg absolutt elskær dyp mørk bass, det er så deilig når jeg ligger i senga og kan kjenne vibrasjonene fra bassen liksom.

3. Jeg eeelsker spagetthi bolognese, og spiser det annenhver dag når jeg er i syden hahah

4. Jeg har fått høre at jeg er løsningsorientert, jeg prøver å se løsninger istedenfor problemer. Hahaha hva er det jeg driver med, det der høres ut som noe man skriver på en jobbsøknad. Men altså om man møter på et problem kan man jo ikke gjøre annet enn å se etter løsninger.

5. Jeg er det verste B-mennesket jeg vet om.. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært våken sent, klarer liksom ikke legge meg klokka 23-24, så ender ofte opp med å ikke sovne før klokka 02 nesten hver dag. Og jeg tror ikke jeg trenger så veldig mye søvn for å fungere normalt lenger, med tanke på at jeg har holdt på sånn her en stund. Selvom jeg elsker å sove da. Jeg kan sove til 14-15 på dagen hvis jeg ikke har noen planer at all. Og jeg føler meg blessed som klarer å sovne hver natt. Er ikke alle som har den fordelen.. Så jeg setter stor pris på sovehjertet mitt. Men jeg har blitt mye flinkere da, jeg er jo faktisk på jobb kl 7 nesten hver dag..

6. Jeg er superlat. Men jeg er faktisk ganske flink til å holde det ryddig rundt meg.

7. Jeg vasker henda utrolig mange ganger om dagen. Ikke fordi jeg er livredd for bakterier elno, men jeg bare hater å være møkkete eller klam på henda, haha.

8. Jeg elsker stjernehimmelen eller himmelen generelt, nordlys (selvom jeg aldri har sett det), månen, solnedganger osv. Liker kvelden og natten best, alt er annerledes da. Foreksempel på sommeren, det begynner å bli litt mørkere, himmelen er sånn rosa/mørkerosa og det er varmt ute. Da er stemninga til å ta og føle på vettø. 

9. Litt avhengig av å ha leppomade innen rekkevidde til alle tider. Hater å være tørr på leppene. Hvis jeg ligger i senga har jeg den ved siden av meg, flytter jeg meg til sofaen (som er en vanlig gåtur for meg) så tar jeg den med meg. Kjipt å måtte reise seg opp for å hente den skjønneru (se, lat)

10. Jeg elsker å gjøre andre glad! Hvis noen har en bra dag eller er glad for noe, på grunn av meg, så blir jeg også glad!

11. Jeg ler altfor ofte av meg selv. Hvis jeg syns jeg er morsom kan jeg le av meg selv, også begynner jeg å le av at jeg faktisk ler av meg selv, haha. Jeg ler ganske mye.... Men det er greit, fordi jeg elsker å le. Å ha lættis er noe av det beste som finnes. 

I dag har vi kommet oss vekk fra 2-tallet, for nå er det nemlig bare 19 dager til vi drar!!! Som Anna skrev på sin blogg så klarer jeg ikke å "wrap my head around" det at jeg faktisk skal flytte!! til Australia!! i 4 mnd!! Jeg har bodd hjemme hele mitt liv, og selvom jeg og broren min har flydd alene mange ganger til Ungarn og Spania så har jeg aldri vært i utlandet uten foreldre (med unntak av helgetur til london osvosv). På tide å være voksen, betale leie, lage mat, være selvstendig og styre alt selv. Men det fine med det er at jeg kan oppleve ufattelig mye nytt og spennende samtidig.

Kanskje du kan fortelle meg noe om meg, som jeg ikke vet? Ikke si stygg og feit, for det er ikke akkurat noe nytt :PPpp


  4 kommentarer på "Ting du ikke visste om meg"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits