Hey! Nå i helgen var det som de aller fleste vet (håper jeg), halloween. I fjor tenkte jeg "neste år skal jeg forberede et skikkelig kult og originalt kostyme!!!!" men så vare brått halloween igjen og jeg satt her uten noe å ha på meg. Og siden jeg sparer så og si hvert øre jeg tjener (til australia), så kunne jeg ikke bruke noe penger på det heller. Men heldigvis fløy Anna inn på sopelima si og lånte meg harry potter kostymet ho brukte i fjor! Bedre å kle seg ut som noe "uoriginalt" enn ingenting, selvom jeg faktisk ikke møtte noen andre fra galtvort på byen gitt :( Uuuansett, det ble en kjempe morsom kveld! Vi var på vors hos Tina og Andreas som bor midt i byen, noe som er helt perfekt, og der hadde vi en litt morsom lek. Man får utdelt oppgaver i starten av kvelden, som man må prøve å gjennomføre uten at noen andre merker det. På min lapp stod det at hver gang jeg tok en snus, så måtte jeg si "Nå tar jeg meg en snus!" hahah. Og i slutten av kvelden skal andre gjette hva du hadde, og som jeg forutså ganske greit, ble min avslørt. Husker ikke alle andre sin, men var noen som måtte ta 5 snikbilder av en person, en som måtte låne brillene mine og ta bilde av seg selv osv osv! Man kan jo finne på massevis av oppgaver, så er jo en ganske morsom lek.


Fine gjengen! Se på den fine tryllestaven min æ, som jeg for så vidt bare hadde i to sekunder på bildet, og som for så vidt var et sugerør... Men bare for så vidt. Ingen av oss var smarte nok til å ta med kamera, noe som er litt kjedelig egentlig. Skulle ønske jeg hadde mange flere bilder! Men vi har jo det ene gruppebildet her som ble kooselig. Også har jeg jo mange fine bilder planta i minnet, heh. På byen var det aaltfor mange folk etter min smak, men jeg møtte mange kjente, og det er jo alltids gøy :-D Hva kledde du deg ut som på halloween? 

Nå er det allerede November, noe som vil si den aller siste måneden jeg er hjemme før jeg drar. Og nå skal jeg noe hver helg omtrent, haha. Rekker faktisk å være med på julebordet til jobben også tror jeg, noe jeg er schiikkeli glad for.


  3 kommentarer på "Halloween"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits