Hei! Merker at jeg faktisk har savna å blogge as, syns faktisk det er kjempe gøy å holde på med, og har lyst til å blogge om ting hele tiden. Men uansett, jeg driver som sagt å forbereder meg til Australia, med alt av praktiske ting og alt jeg skal ha med osv, men også mentalt. Det føles faktisk ikke realistisk og ekte at jeg skal dra, og når jeg og Anna snakker om det så føles det ut som at vi bare snakker om noe fiktivt eller at det er noen andre som skal dra. Hahah, tror ikke det går opp for oss før vi har kommet hjem. Men jeg gleder meg veldig til kvelden før avreise, hvor jeg kommer til å ligge i senga med sommerfugler i magen.

Meeeen til poenget; jeg samler opp litt bøker som jeg skal ha med meg! Flyreisa tar jo en evighet, faktisk hele to døgn. Vi drar den 2desember, og lander i Sydney den fjerde. Det kommer nok til å bli ganske slitsomt og langtråkiii, så jeg vil gjerne ha med meg noen fine bøker jeg kan forsvinne litt i. Den lengste flyturen er på 11 (!!) laange timer, så må nesten ha noe å gjøre. Jeg pleier som regel aldri å sovne ordentlig når jeg er ute og flyr, men jeg håper virkelig jeg får det til nå, pliz gud. Har flydd til New York før, som også er en ganske lang tur, men da var jeg bare 11 år, så husker ikke så mye av selve flyturen liksom. 


Se her æ, her har jeg pynta med blomster og hele pakka!! Skal det bloggæs så skal det bloggæs ordentlig......

Kjøpte denne boka for litt siden, egentlig mest fordi den var så fin, haha. Så jeg har dømt den skikkelig etter omslaget. Jeg har så vidt begynt å lese i den da, og den virker bra så langt! Sparer meg litt til flyreisa som sagt. Men jeg vil gjerne ha med meg en bok som virkelig fanger meg, sånn som "Et helt halvt år". Herregud, det er en av de beste bøkene jeg har lest! Var virkelig med i historien, og det så ut som at jeg hadde sloss med regnet da jeg var ferdig. Anbefalte den til Isabelle også, og ho endte opp med søkkvåte øyne akkurat som meg, hahah. Så det jeg lurer på er om noen kan anbefale noen gode bøker til meg! Det er ikke et must at jeg skal sitte igjen med tårer i øya, men jeg vil bare ha en bok som er BRA GOOD AMAZING AAAND COOL. Er det for mye å be om eller?? Sååå, plis let me know hvis du sitter med en god bok i minnet!


  10 kommentarer på "Help me out"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits