﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏

Jeg har egentlig ikke en spesiell bucketlist, men jeg var på en tumblrblogg som handlet bare om det, så jeg tenkte jeg skulle lage en. Men jeg endte nesten bare opp med å velge bilder som handla om å reise steder, som dere ser. Men herregud se så mange fine steder som faktisk er ekte og finnes rundt i verden. Det er synd jeg ikke kan få sett absolutt hele verden.. Men det er så mye mer å se enn lille Norge. Så mange naturlige og vakre steder, som glowworm caves??? Haha akkurat som å være inni et rom fullt av små UV-lys, bare at det er av naturlige årsaker. Og for ikke å snakke om hvor mye forskjellig man faktisk kan fnne på her i verden!! Livet utenfor dataskjermen skal visst være ganske så fantastisk har jeg hørt.....Den ultimate drømmen min må være å kunne reise rundt hvor enn jeg vil, og leve av bloggen. Haha, nå har jeg jo akkurat begynt å blogge igjen og det høres så teit ut å si "leve av bloggen". Men om jeg feks hadde blitt sponsa for å reise steder og blogge om de, så hadde det vært helt fantastisk. Livet burde egentlig bare vært sånn at hver og en kunne reise hvor enn de ville, oppleve hva enn de ville og bare... gjøre hva som helst. Istedenfor å begynne på skole, og deretter bare la jobben sin suge alt av energi og livsglede ut av skrotten. Haha, jeg skjønner at det må finnes regler og systemer og blablabla men Y☯L☯ da :p Uansett så håper jeg at når det er min tur til å sovne stille inn på en søtt og koselig gamlehjem om 70 år (ja det er sånn jeg dør), så håper jeg at jeg har sett mye av verden og har evig med morsomme historier å fortelle. 

Nå skal jeg jo faktisk til Hong Kong og Australia snart, så da kan jeg checke de av "lista" iallefall! Og skal nok få dratt til Amsterdam i løpet av 2015 også. Det kan jo være en helgetur foreksempel. Nei jeg kunne nok ha lagd et milelangt innlegg om alle steder jeg vil se, men her er det ganske mange allerede. Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal gjøre etter Australia, fordi jeg vet fremdeles ikke hva jeg vil studere. Blir 20 år nå i desember, og jeg føler litt på det at "alle andre" har kommet godt i gang med utdanningen sin og allerede vet hva de ender opp som. Men innerst inne syns jeg ikke det er så farlig å vente med utdanning. Noen voksne prøver å advare meg med *quote:* Jo lenger man venter, Sarah, jo vanskeligere blir det å komme igang igjen. Jada jada, jeg skjønner det. Men hva skal man gjøre om man ikke har den miiinste aning om hva man vil ende opp som?!!! Det er ikke så lett, så jeg misunner de som lenge har visst hva de vil satse på. Jeg har ingen barndomsdrømmer om yrke heller, så kan liksom ikke falle tilbake på noe. Men uansett, jeg tenker kanskje bo i Spania hos pappa, mens jeg tar opp fag. Har tenkt litt på veterinær, men da må jeg ha mye høyere snitt enn hva jeg endte opp med i 3vgs. Vi får se. Kan jo alltids bli flyvertinne.....

Har du vært noen av disse stedene eller gjort noe av dette? I så fall blir jeg mektig misunnelig :((


  5 kommentarer på "Bucketlist"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits