Ooooogså bittelitt fra bassenget da:Jeg var i Benidorm nå i august sammen med broren min for å besøke pappa og familie, og da hadde jeg med meg Goproen! Har faktisk ikke fått testa det noe særlig før jeg var der, så har ikke blitt så flink på det enda. Må kjøpe meg litt forksjellig utstyr som en sånn stang, og andre diverse greier. Men er uansett ganske fornøyd med bildene, elsker at jeg endelig kan ta bilder under vann. Litt kjedelig at fisken og generellt hele undervannslivet ikke var så fargerikt og spennende, men det var uansett gøy. Har utrolig mange andre bilder fra turen også, faktisk over 1000...... Tenkte jeg skulle legge ut noen av dem etterhvert! Filma litt med goproen når jeg tenker meg om, så kanskje jeg brått setter sammen et eller annet. HVEm VEEET


  0 kommentarer på "Under vann i benidorm"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits